Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 2 december 2016

Julkalender

Vi har kört med uppdragskalender några år. Bra för mig eftersom vi delade upp julsysslorna på hela december. Men inte alltid lika kul för L. Hon älskade att krypa ner under täcket och läsa julböckerna och sitta hela familjen i soffan och titta på en julfilm. Det kommer vi göra i år igen. Men uppdragskalendern är utbytt mot en omvändkalender. Istället för att få en sak varje dag gör vi oss av med en sak.
L har även TV kalendern och jag kör även enligt svenska kyrkans göra gott kalender. När den 24:e är får L välja vem eller vilka som ska få dom utsorterade sakerna.
Igår försvann fem saker ut. Fem ljusmachetter. Jag sa hej till nästan alla jag mötte. Idag försvann L:s gamla sänglampa ut. Vi gör om bland vägglamporna och får en över. Istället för att bjuda någon på mat (vilket jag ska göra imorgon - istället för en sak bjuder vi min morfar och min farbror på julbord) så skänkte jag en matkasse via giving people.

Inga kommentarer: