Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 10 augusti 2016

Veckans sparade pengar

1 Gjort egen gurkmajonäs.

2 Gjort iste av jordgubbsblad som jag plockade i trädgården.
3 Maken är blodgivare och hade en massa poäng som han böt mot 4 biobiljetter. Jag vill bli blodgivare men får inte p g a mina magtabletter.

4 Maken har klippt sig själv.
5 Skördat pepparmynta som hänger på tork i köket.

6 Tog två skott från några av mina Palettblad och planterade i egen kompostjord.

7 Jag ville ha en blombord till i vardagsrummet men ville inte köpa ett till från IKEA. Hittade en docksäng för 30 kronor på kyrkans loppis som numera är blombord.
8 Gjorde en tårtkupa av en lampskärm köpt på Erikshjälpen för 30 kronor (jag tog bort tyget och använde bara skelettet) och ett örngott som jag hade hemma. Inte världens snyggaste men den duger att frakta tårtor i. Är inte av plast och tyget går att ta bort och tvätta (resår i nederkanten).

9 Gjort ny vinäger.

10 Gjort egen bets som jag ska måla två ljusstakar med. Den ska stå i minst 3 dagar så fortsättning följer.

11 Plockat 2 liter krusbär och gjort krusbärssaft.

12 Gjorde krusbärscurd på resterna från saften.

13 Bytt till mig ägg.

14 Bytt till mig en massa klänningar, en kofta och en kjol.

15 Tog skott från elefantörat som jag har och planterade i kompostjord.

16 Hade ingen passande innekruka att plantera den i så jag gjorde om en plastburk till kruka genom att göra hål i botten på den.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! :-) Vart hittar jag recepten på allt gott du tillagar själv? Gurkmajonäs, saft, marmelader etc. Hittar dem inte i receptmappen.

Mvh Sassa