Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 15 maj 2016

Uppdrag vecka 20 sommargarderob

Uppdraget den här veckan hos förvaringsdrottningen var att rensa igenom och ta fram sin sommargarderob. Vilket jag gjorde för några veckor sedan så jag valde ett uppdrag från min prioriteringslista. Här är den uppdaterade listan som jag skrev i mars. Jag har strukit över dom uppdragen som är gjorde sen dess. Vill ni läsa dom första uppdragen (som är gjorda och bortplockade från listan innan mars så gå in på etiketten som heter prioriteringslista så ligger alla listorna där).
* Pappershögarna som maken lagt i baren och alla kartonger i lekrummet (samma rum).
* Rejäl rensning av mina kläder.
* Rejäl rensning av makens kläder.
* Minska ner sakerna i förråd nummer ett och två. Förråd nummer tre (pannrummet) räknar jag som förråd fast det inte är det. Där förvarar vi återvinningen, L:s växa i kläder, spån och hö till Skutt, krukor, tomma flaskor och tomma burkar, presentpapper och djursaker (Popcorns dammsugarfön och Skutts resebur). Så det "förrådet" går inte att minska ner. Sakerna som är där ligger bra där så inte vill vi flytta dom heller.
* Rensa igenom hela kontoret. Kontoret är genomrensat men det är fortfarande en bit kvar.
* Köket är genomrensat men ska renoveras. Köket är rejält genomrensat igen. Två fulla pappkassar till Erikshjälpen försvann ut. Då är lådorna inte genomrensade än. Lådorna är mycket mindre nu så besticklådorna får inte plats. Det finns inte så små besticklådor att köpa heller så maken måste plocka fram snickarkunskaperna.
* Toaletten finns det inte så mycket att rensa på men den ska renoveras.
* Mitt syrum ska tas bort helt för att någon gång i framtiden bli en tredje toalett. Vi har ingen toa alls i källaren. Inredd källare - S rum och duschen är här bland annat. Mitt syrum är nästan helt tömt. Det är bara vägghyllorna och sakerna på hyllorna kvar. Resten av syrummet blev helt plötsligt ett fiske förråd till makens alla fiskesaker.
Jag vill inte rensa makens kläder (eller papper på punkt ett, eller hans andra saker heller för den delen) men nu när han var bortrest i nästan 3 veckor (han var hemma och packade om tre dagar) så passade jag på att experimentera lite med hans kläder. Jag vände på alla galgarna i hans skjortgarderob. Han har skjortor i överflöd och jag tänkte se hur många han använder. Han har ju aldrig någon skjorta att sätta på sig heller. Hur det nu kan vara så när man har över 50 skjortor hängande. Så det blev veckans uppdrag ihop med att fortsätta smårensa kontor och kökslådor.

Inga kommentarer: