Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 24 april 2016

Uppdrag vecka 17 bli av med tidningshögen

Uppdraget den här veckan hos förvaringsdrottningen var att bli av med tidningshögen.
Vi har en tidningshög. I en korg i köket. Där ligger (låg) alla mina Retro tidningar, tidningar som vi vill spara men som bara är ett nummer av och tidningar som väntar på att bli lästa.
Jag rensade igenom alla tidningar och la alla tidningar som vi inte kommer läsa i återvinningen.
Alla Retro tidningar bar jag ner i källaren till ena förrådet där vi har tidningshållare för tidningar som vi vill spara. Det fanns två tomma hållare så egentligen behövde jag inte rensa för att få plats med Retro men ska man skapa ordning bland tidningshögar så ska man.
Förutom dom två tomma hållarna så försvann det bort en pärm med papper efter L (hon hade två pärmar, M och S hade en ihop). Det försvann även två tidningshållare till.
Sammanlagt rensades följande ut:
4 tidningshållare lagt i återvinningen.
1 pärm gett till Erikshjälpen.
15 tidningar från korgen i köket lagt i återvinningen.
50 ++ papper efter L lagt i återvinningen.
20 ++ tidningar efter maken som han inte ville ha kvar lagt i återvinningen.
Håll utkik imorgon då utlistan kommer slå rekord.


Inga kommentarer: