Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 10 april 2016

Uppdrag vecka 15 - förvara vinterkläderna rätt

Jag ligger en vecka efter med uppdragen då vi fick för oss att börja göra om hallen i samband med förra veckans uppdrag. Lite nya möbler har införskaffats/ska införskaffas och lite gamla möbler har blivit/ska bli ommålade. Så vecka 14:s uppdrag kommer när vi är mer klara (tapetseringen blir inte gjord nu tyvärr).
Den här veckans uppdrag hos förvaringsdrottningen är att förvara vinterkläderna rätt. Vilket är ett väldigt lätt uppdrag som jag knappt behöver göra något åt alls. Vi har redan en fullt fungerande förvaring till vinterkläder och skor.
I källaren har vi nämligen två dubbelgarderober.  I den ena har maken en massa rockar och kostymer som han nästan aldrig använder (full, jag har försökt få honom att rensa). Där var golvet och skohyllan nästan tom så jag flyttade alla våra slalompjäxor dit. Sen kan man diskutera hur ofta vi åker slalom och om all utrustning verkligen behöver vara kvar.
Den andra garderoben är sommar/vintergarderob. Där förvarar jag mina och L:s vinterkläder på sommaren och sommarkläder på vinter. Där förvaras även alla stövlar på sommaren och alla sommarskor på vintern.

Inga kommentarer: