Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 14 april 2016

Uppdrag vecka 14 - säsongsanpassa hallen

Uppdraget vecka 14 hos förvaringsdrottningen var att säsongsanpassa hallen.
Vi beslöt oss då för att göra om hallen därför ligger jag nästan två veckor efter med det uppdraget. Att säsongsanpassa hallen passade bra ihop med att jag bestämde att det var vår för tre veckor sedan och bar upp sommarkläderna och ner vinterkläderna.
Jag var dock inte så kaxig att jag bar ner vinterjackor och stövlar. Det passade också bra ihop med att vi tänkt renovera hallen. Tapet är köpt sen länge. Jag får inte tapetsera längre (fråga inte) så det är makens jobb.
Ny klädhängare är köpt. Ny på riktigt tyvärr. Vi har letat efter en tamburmajor länge och kapitulerade till sist och köpte en ny. Nypris 175 kronor på Jysk. Maken anmälde sig till nyhetsbrevet så vi fick en rabattcheck på 100 kronor = 75 kronor. Vi ville ha en svart men det ordnade vi med svart lackfärg som vi hade hemma.
Lamporna som satt i hallen målades också svarta. Det är ljuset som gör att dom ser halvt vita ut, dom är helsvarta. Spegeln hade vi på lilla toaletten. Ramen böt jag till mig och spegeln som är i är spegeln som satt på lilla toaletten som maken skar till. Ny förvaring är köpt (begagnad vad annars) den är för stor tycker jag men lagom tycker maken. Som ångrade sig sen och tyckte att vi skulle skaffa den mindre modellen. Så uppdraget blev helt plötsligt en ommöblering och rensning av andra saker också. En till förvaring är köpt. En mindre modell. Den stora modellen fick flytta ner till gäst/lek/gästrummet. Trofast hyllorna som stod där är ute till försäljning. Så där är det inte färdigt än. Bilder kommer. Det ska stå en stol här också men den är under renovering. Spegeln och lamporna ska flyttas men det är makens jobb. Sen ska det tapetseras också så inte helt klart än, men nästan.


1 kommentar:

Anonym sa...

Millan i skåne: Nu blir jag nyfiken på tapeten. Hoppas du bjuder på en bild när den är uppe.
Jag blir imponerad av att ni lyckas städa ut så mycket, Jag borde oxå ta tag i det.