Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 7 december 2015

Veckans ut

Veckans rens var ljuskällor. Dom lamporna vi har vill vi ha kvar så inget att rensa. En lavalampa som stått i förrådet är ute till skänkes. Alla som vill ha den vill att vi ska mötas inne i stora staden. Till slut sa vi ja och maken skulle möta en snubbe som aldrig kom. Jag passade på att kolla igenom vårat förråd av diverse glödlampor och beställde lite nya från Ink club. Maken fortsätter rensa men inte i samma takt som förut.

1 prydnadskudde bytt bort.

1 äggkokare bytt bort.

2 kälkar sålt.

1 av mina favorittoppar (den som jag använde under fourfitchallenge) var jättesliten i armhålorna, så pass slitet att det blev hål som inte gick att laga av dom. Den är numera lagd till Röda korsets deponi.

5 olika elektronikprylar lagda av maken i elektronikåtervinningen.

1 av mina trosor som hade mer hål än trosa lagt till Röda korsets deponi.

40 ++ träbitar av olika storlekar uppeldade eller slängda på tippen.

5 glasburkar lagt i återvinningen.

2 flaskor lagt i återvinningen.

1 bakform med 5 olika bottnar bytt bort.

5 hundsaker bytt bort.

Summa: 69 saker.

Inget av plast bland lamporna. En hel del har blivit handlat: 15 dagars handlingen på Ica. Glödlampor från Inc club. Hårfön och klippsaxar till Popcorn. Presenter till mamma. Linser till mig.

Inga kommentarer: