Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 30 december 2015

Veckans sparade pengar

Först svar på två kommentarer. Pia undrade var Piff och Puff är köpta. S köpte dom i USA på Disneystore. Finns även att beställa på Disneystore men är en julvara så finns bara att beställa runt jul. Jag har instagram, jag heter hemmamammansliv där med. Jag är inte så aktiv där och lägger mest ut bilder på det vi äter.

1 Jämförde priser på babyliss twist secret som jag ska ge L i alla hjärtans dags present. Den billigaste kostade 255 kronor den dyraste kostade 499 kronor.

2 Köpte fel mikrofoner till L i julklapp. Hon fick en singstar skiva till Wii och skulle få mikrofoner så den gick att använda. Har beställt nya på cdon.com. Jämförde priser innan och cdon var billigast.

3 Gjorde köpet via Refunder och fick tillbaka 6 % av köpet.

4 Hade en kod från Mecenat och fick gratis frakt.

5 Jag vann en eltandborste för ett tag sen. Vi tänkte köpa borsthuvuden till alla så alla kunde använda samma elborste. 4 stycken kostar dock över 100 kronor. Köpte 32 borsthuvuden på letsdeal för 279 kronor.

6 Sålt saker för 150 kronor. S har sålt saker för 250 kronor.
7 Maken gratishandlade lite på Coop. Pålägg, kladdkaka, toscatårta och köttbullar. Han var in till stan i annat ärende.

8 Våran skrivare som är flera år gammal börjar skriva ut dåligt. Maken fick ett presentkort på Clas Ohlsson i julklapp så en ny skrivare med inbyggd scanner är köpt gratis med presentkortet.
9 Maken har gratishandlat lite på Citygross. Han var där och skulle köpa nyårsmaten (jag jämförde extrapriser på det vi skulle ha innan och Citygross var bäst). Kladdkaka och Toscatårta blev det bara. Han glömde ta med påläggskupong och korvbrödet (som vi har tre kuponger på som snart går ut) hittade han varken där eller på Coop.
10 Vann ett signerat exemplar av Cafémysteriet till L.
Hon älskar böckerna om Lasse-Maja så det var kul.
11 Gjort bonusmat av dels julmaten dels köttfärssås som vi hade kvar. Köttfärssåsen måndag kväll blev varma mackor tisdag lunch.
12 Potatis, morötter, prinskorv, julkorv, rödbetor och brysselkålen som var kvar sen jul blev pytt i panna.
13 Dom sista prinskorvarna, julkorvarna och köttbullarna blev en stroganoff.

14 Gjort skink och ostsås av en del av julskinkan.
15 Bakat dubbel sats muffins.

16 Gjorde tacopizza (vi använder mjuka tacoskal som botten) till lunch samma dag som jag gjorde muffinsens för att spara ugnsvärmen. På pizzorna hade vi bland annat skinka (julskinka).

Inga kommentarer: