Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 23 november 2015

Veckans ut

Området att rensa den här veckan var möbler. Inte direkt något som vi har "för mycket" av. Maskeradkläderna är genomrensade igen och lite mer är lämnat tillsammans med Lucia linnena till second hand affären för barn. Lite är lämnat till Myrorna med. Maken är inne i världens rens. Han rensar och rensar och rensar. Som sagt var är jag inte med och tittar på allt som försvinner ut så det blir en ungefärlig siffra. När han rensade elektronikskåpet i hobbyrummet var jag med och nästan två hela skåp rök. 2 stora kartonger fulla med elektronikåtervinningen blev det. Det var elektroniksaker som maken sparat sen vi flyttade hit för 24 år sedan. Maken har som skrivet var nästan aldrig rensat förut så det är en hel del som ska rensas igenom.

12 masker, diadem och hattar gett till Myrorna.

1 byrå sålt (vi fick den gratis och jag hade maskeradklädstillbehör i den).

1 pyamasbyxa och 1 pyamaströja som hade mer hål än pyamas lagt till Röda korsets deponi.

20 ++ bruksanvisningar till gamla modem och andra gamla elektronikgrejer lagt i pappersåtervinningen.

10 ++ kartonger till ovanstående lagt i kartongåtervinningen.
50 ++ modem, gamla sladdar och en massa andra elektronikgrejer lagt i elektronikåtervinningen.

11 Lucialinnen inlämnade till second hand affären för barn som säljer på provision. En rolig grej var att hon sa att mycket av pepparkakas- och tomtedräkterna redan hade blivit sålda.

11 maskeradkläder inlämnade till second hand affären ovan.

1 ranglig gammal stol slängt på tippen.

1 elektrisk adventsljusstake gett bort.

1 av L:s tröjor som var noppig, sliten och ful lagt till Röda korsets deponi. Det "roliga" i det sammanhanget var att det var hennes nyaste köpta tröja som vi köpte på HM för ett tag sen.

Summa: 120 saker.

Inte så mycket plast bland möblerna så inget att byta ut. 15 dagars handlingen på Willys är avklarad av maken. Jag och L har varit inne i stora staden och handlat i lite olika mataffärer. Mat får jag som sagt var köpa hur mycket och vad jag vill av. Kinaaffären köpte vi en stor burk bambuskott i. Tillsammans med högreven som maken köpte på rabatt på Willys ska det bli en jättesats biff med bambuskott. En affär där vi köpte mammas sista julklappar. Den engelska affären (tror jag är kär) där vi köpte marmelad och scones till vårat afternoon tea som vi hade. Dom hade tyvärr slut på clotted cream. Man kan dock göra det själv men det tar 1,5 timmes kokning och 12 timmars kylning så inget jag hade varken tid eller lust med. Det gick dessutom alldeles utmärkt att äta afternoon tea utan clotted cream.


Inga kommentarer: