Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 1 september 2015

Sammanställning Augusti

Jag har inget mål med veckans sparade pengar. Eller jo det har jag (vi) ju. Att vi ska kunna sluta jobba innan vi går i pension. Förut sålde jag saker och hade en lista med saker som jag ville köpa för pengarna som jag fick in på försäljningarna. Vissa sparar pengar för att kunna resa och det känns enklare att spara till. Man vet t ex hur mycket resan kostar så man vet hur mycket pengar man behöver spara för att nå dit. Pengarna som vi sparar brukar försvinna i det vanliga flödet av pengar och inte på något sparkonto. Målet just nu är ju att sänka utgifterna. Det vore kul att se hur mycket jag skulle ha sparat i rena pengar med sakerna jag får gratis och dom pengabesparande sakerna jag gör. Det är lite svårt för vissa av saker hade jag inte köpt/gjort om jag inte fått dom gratis? Ska jag räkna med dom ändå?
Jag har också räknat med vinster, rabatter och försäljningar. Pengarna från försäljningarna ska sparas till en tredagars tripp som vi ska göra i december. Utbetalningar från paneler och kundklubbar är också medräknade. Jag har så gott det går försökt tagit reda på vad värdet är, där det inte går har jag uppskattat värdet i underkant. Jag räknar kundklubbscheckar, presentkort och varucheckar mm den månaden jag använde dom och inte när jag fick dom.
Jag lägger inte tid på att åka och jaga extrapriser. Det brukar bli dyrare i slutändan. Jag har/använder nästan aldrig rabattkuponger. Jag letar aldrig efter rabattkuponger i butiker, dom jag har har jag antingen fått eller hittat av en slump när jag handlade.
Jag räknar inte med besparingen vi gör på veckans sparade pengar - sånt vi alltid gör listan. Så besparingen varje månad blir högre än summan här.

Rabatter
410 kronor. Produktcheckar, Earnd it, rabattkuponger.

Vinster
0 kronor. Jag vann biljetter till Tomas Ledin men konserten har inte varit än så räknar det på nästa månad.

Goodiebags
128 kronor. Två Ikea family event.

Försäljningar
1135 kronor.

Gratis
2500 kronor.3 Dogman paket. 2 biobiljetter (använda har fått 2 till dom räknar jag inte). Tacoprodukter. Dockskåp + dockskåpsmöbler.

Undersökningspaneler
0 kronor. Väntar på två biobiljetter.

Återbäringssidor
270 kronor. Refunder. Jättedålig på att gå in via såna sidor.

Kundklubbar
60 kronor. Glassbilen. Har 100 kronor Statoil. 50 kronor Ica och 75 kronor Apoteket som jag inte använt än.

Övriga spartips:
5630 kronor. Alla dom tipsen står under veckans sparade pengar i augusti. Förutom ovanstående saker som alltså står under egna rubriker.

Helt klart är det dom övriga spartipsen som jag tjänar mest på.

Summa: 10.005 kronor. Tänk om man hade sparat dom pengarna på ett sparkonto?
Det är den sparade summan som gör att jag kan jobba bara 17% som jag gör idag, jag studerar för närvarande en årig distansutbildning till specialistsjuksköterska. Annars jobbar jag 47%.

Inga kommentarer: