Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 31 augusti 2015

Veckans ut

Veckans rens var böcker och tidningar. Bokhyllan rensade jag nyss igenom men alla sparade tidningar fick sig en rejäl genomrensning. Alla Åter och Camino jag hade ligger ute till försäljning. Om det inte funkar ska jag antingen ge bort dom eller slänga dom i återvinningen. Maken har varit två svängar till byns soptipp.
1 bok sålt.
21 bruksanvisningar lagda i återvinningen.
1 tidningshållare (hemgjord av en kartong) lagd i återvinningen.
1 dokumentstrimlare såld.
1 pumptermos slängd. Jag tappade den i golvet så innanmätet gick i tusen små bitar. Jag har bara en stor pumptermos så det kändes sk*t. Mamma har dock en så vi ska ha delad vårdnad om den.
4 dvd:er med Zumba på sålda.
4 av L:s strumpor som hon vuxit ur gett bort.
1 mätbägare i hårdplast som vi fick med när vi köpte Popcorn men aldrig använt lagt i återvinningen.
5 olika leksaker och halsband som Popcorn inte leker med/är för liten för bytt bort.
8 av makens strumpor lagda till Röda korsets deponi.
10 kläder som låg på botten av makens garderob som han inte ville ha kvar gett till Myrorna/Röda korsets deponi.
1 sängram slängd på tippen (en "ny" sängram in så inget ut)
1 matta slängd på tippen (en "ny" matta in (fick av svärmor) så inget ut)
5 lastpallar lagda på tippen
1 tvättmaskin slängd på tippen (en ny tvättmaskin köpt så inget ut)
1 trasig gammal cykel slängd på tippen. Vi fick en gratis cykel som inte gick, då fick vi en ny gratis cykel som inte heller gick. Vi tänkte kombinera dom till en, men det gick inte. Den andra cykeln ska vi försöka laga då jag inte har någon cykel.
8 gamla staketsektioner slänga på tippen. Det står 8 nya och väntar som satt på baksidan. Vi böt ut staketet där mot en hallonhäck för "100 år sen" och sparade staketet eftersom det var relativt nybytt.
Summa: 74 saker
Köpstoppet har gått bra. Det enda som är köpt förutom godis, kokosbollar, tunnbröd och tivolibiljetter är en kvast. Vi har bara en kvast och jag ville ha en på framsidan och en på baksidan. Den vi hade stod mest i garaget så när man skulle sopa fick man först hämta nyckel, låsa upp, ta ut kvasten, sopa, ställa in kvasten, låsa och gå in med nyckeln. Så nu sitter en kvast på väggen (hållaren hade vi redan hemma) och en kvast (den gamla) står på baksidan så man kan sopa altanen eller kökstrappan utan att göra ovan nämnda procedur.
Av tidningarna och böckerna är inget av plast. Alla tidningar står i hållare av kartong.

Inga kommentarer: