måndag 10 augusti 2015

Veckans ut

Området att rensa den här veckan var pysselsaker. Både sånt som barnen gjort och som man gjort själv. Tre hyllor i en bokhylla på kontoret stod barnens pysselsaker på. Jag ville ha en hylla till mina skolböcker men bokhyllan var full. Jag valda att packa ner några av barnens saker i en låda och fördela det som blev kvar på två hyllor. Jag hade inte hjärta att slänga något så inget ut där.
1 av mina pyamasbyxor som hade mer hål än byxa lagd till Röda korsets deponi.
1 par av makens shorts som hade legat gömda någonstans och var fulla med fläckar som inte gick bort i min dipp lagda till Röda korsets deponi.
1 saccosäck såld
1 par av L:s trosor som hon aldrig gillat som inte hade någon resår längre lagda till Röda korsets deponi.
1 sängbord sålt
1 regnjacka som L vuxit ur gett till Myrorna.
1 fontänpump som gått sönder slängt i elektronikåtervinningen.
Summa: 7 saker
Inget av plast bland pysselsakerna. S, L och jag har varit en tur till det stora köpcentret på andra sidan stora staden. Vi åt lunch på Ikea och fikade på Espresso house. S skulle handla lite saker innan hon ska åka tillbaka. Det enda jag köpte var djurmat och krassefrö och S saker. =) . Förutom maten och fikat. Fikat var gratis med presentkort och gratis kaffe i Espresso house appen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei. Det er noe jeg undrer over: Du skriver at du gir trasiga, förstörda saker/kläder til Røde Kors. Tar de imot det? Hva kan de bruke det til? Hilsen fra Norge

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...