Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 9 augusti 2015

Polisen knackade på dörren

Den årliga kräftskivan är avklarad. Det var gott, trevligt och annorlunda. En person saknades oss väldigt mycket (pappa) och en person saknades oss inte alls.
M hade rullat egna köttbullar och gjort Västerbottenpaj. En väldigt god Västerbottenpaj som även dom som inte skulle äta paj åt av och tyckte var jättegod (maken och S). Pyntet var samma som förra året då jag torkar av alla hakklappar och dukar efter varje gång. Hattarna funkar också. Ibland lossar gummibandet men det är lätt fixat med en häftapparat.
Kräftorna var från Hjälmaren och från Kina.
Till efterrätt blev det ost och kex.
Vi hade L:s saccosäck ute på annons och en kille ville köpa den. Han skulle komma en viss tid men pm:ade och undrade om han kunde komma lite tidigare. Vilket han kunde. Han var polis visade det sig och kom med uniform, polisbil och batong och hela konkarongen. L bara gapade och vad grannarna sa förtäljer inte historien. =D
Jag tinade vad jag trodde var frallor men det visade sig vara semmelbullar. Så det blev semlor till fikat den dagen. =)1 kommentar:

Anonym sa...

Vem saknades er inte? Tråkigt att höra om din pappa, lider med er alla.