Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 27 juli 2015

Veckans ut

Veckans rens enligt boken var kartonger så jag passade på att rensa igenom mitt förråd av sparade kartonger att ha till presenter. L:s alla kläder är genomrensade, både dom hon använder och alla växa i kläder i källaren. Det resulterade i en nästan helt ny garderob till L + massor av kläder ut.
10 kartonger lagda i återvinningen
7 tygpresentpåsar gett till Röda korsets deponi
4 gamla bildäck gett bort
78 kristaller sålt
20 kläder gett till en kompis
68 kläder sålt
3 kläder gett till Myrorna.
2 kartonger som kläderna var i lagt i återvinningen
1 AB tronic + väska + band + bruksanvisning bytt bort.
Summa: 196 saker
Inget av plast bland kartonger och presentpapper (skulle vara all bubbelplast jag sparat på men den kan vara bra att ha).
Femtondagars handlingen på Willys är avklarad. Ett besök på kyrkans loppis är gjord, resulterade i en bakform med 4 olika bottnar till mig för 10 kronor + två playstation spel till L. En omgång sushi är köpt till en vän som ligger inne på stora stadens sjukhus.

Inga kommentarer: