Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 20 juli 2015

Veckan ut

Maken har varit en sväng till tippen igen. Istället för att låna släp packar han bilen full ett par gånger och åker iväg samtidigt som han har andra ärenden. Veckans rens enligt boken var samlingar. L samlar på snöglober från olika länder och städer som någon av oss varit i men dom ska vara kvar allihopa. Ingen av oss andra samlar på något så inget att rensa där. Jag har rensat igenom matkällaren, märkt alla flaskor med saft och hällt ut lite flaskor med maskrosvin som smakade vinäger.
1 cykel till tippen
1 trasig luftavfuktare till tippen
2 trasiga solstolar lämnade på tippen
1 rabattkant i trä som ruttnat slängd på tippen
7 flaskor som det varit maskrosvin i lagt i återvinningen.
1 ryggsäck gett till Myrorna.
1 väska gett till Myrorna.
Summa: 14 saker
Inget av plast bland våra samlingar. L:s alla snöglober är av glas.
Det enda som är handlat är extrahandling av grönsaker, mjölk, frukt och yoghurt. S bjöd mig och L på fika på kyrkans loppis och då köpte jag en topp och L fick en frisbeeboll. En boll som man trycker ihop sen flyger den upp till en boll helt plötsligt.


Inga kommentarer: