Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 13 maj 2015

Veckans sparade pengar

1 Maken har handlat 15 dagars handlingen på Ica. Projekt handla 2 gånger/månad och komplettera med mjölk och frukt och grönt är nu inlett. 494,93 kronor gick handlingen på.
2 Handlade en gratis pizza (delapizza.se).

3 Handlade gratis knäckebröd (vinst i en tävling på Leksands bröds facebook sida).

4 Handlade gratis hundgodis till Popcorn. Prova via Smartson.

5 Handlade gratis hushållsduk (erbjudande från Ica).

6 Handlade gratis baguette (erbjudande från Ica).

7 Maken behövde nya linser. Han har speciallinser så dom är dyrare än mina men går att beställa från nätet. Så vi provade att beställa från nätet istället för att betala 300 kronor/månad. Vilket gick bra. Jag jämförde priser på nätet och beställde för 646 kronor/styck istället för 747 kronor/styck.

8 Gjorde beställningen via Gratisbio så jag fick poäng.

9 Hade en rabattkupong på 100 kronor på ovanstående linsaffär så fick linserna 100 kronor billigare.

10 Han behövde även mer linsvätska. Jag köpte 4 flaskor och fick 15% rabatt.
11 Vann en flaska Lenor sköljmedel i en tävling på Chic.

12 Fick 60 kronor i kuponger på Knorr. Tror att det var från Middagshjälpen. Jag hade dock jättelite poäng där så känns rätt osannolikt.

13 Använt tygbindor.
14 Fick 2 flytande tvålar och tre hudcremer för vi är testfamiljer åt La rocche posay.

15 Sålt saker för 50 kronor.
16 Fick cirkusbiljetter av en kompis som fått dom via cola kampanjen. Hennes son ville inte gå. Så M och L har varit på cirkus Scott nästan helt gratis. Dom köpte bilar, festis, cola, sockervadd och en mjukishäst till L.
17 L och jag gjorde brända mandlar till mys fredag kväll.
18 Fick en fåtölj till L:s rum.

19 När vi ändå var och hämtade fåtöljen åkte vi in till Coop för lite gratisshopping. En gratis pizza.
20 En gratis påse lindt choklad.

21 En gratis Felix frysrätt.

22 Två gratis pålägg från Pärson.
23 Gjort 4 liter jordgubbssaft och en burk restsylt.
24 Åt nästan gratis lunch tisdag (L var hemma med ont i halsen). Potatisgratäng 10 kronor från Ica. Skinka och kalkon gratis från Pärsons tävling. Sallad som vi fick när mamma gjorde sin specialsallad. Räckte till 2 middagar för oss 2. Maken är bortrest.

25 Gjorde tårtbottnar till L:s namnsdagstårta när ugnen ändå var på för gratängen.
26 Fått en gratis Allt i hemmet tidning från?

27 Vi böt rätt nyligen garagedörr (den för där bilen kör in) till en vit. När vi får råd ska vi byta ytterdörren (den är sönder i ena gångjärnet, läcker in) också till en vit (med fönster på väldigt viktigt). Jag ville därför byta den lilla garagedörren (där man går in) också. Den är hel så ett onödigt köp. Jag har därför målat den vit. Eftersom dörren var brun innan och jag inte hade något täckfärg behövs det fler lager färg. Färgburken hade vi hemma och penslarna med så det enda som "kostade" var jobbet. Bild kommer när dörren är färdigmålad.

28 Gjort inlagd gurka.

Vad har du gjort för att spara pengar den här veckan?

Inga kommentarer: