Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 6 maj 2015

Veckans sparade pengar

1 10 dagars handlingen på Citygross är gjord. Det gick på 1044 kronor. Vi köpte då lite extrapriser + att vi hade gäster på Valborg som vi bjöd på grillat. Maten i familjen P i april har gått på ungefär 2100 kronor. Bra om man tänker på vad medelsvensson gör av med och vad konsumentverket rekommenderar att en familj i våran storlek ska lägga på mat. Lite surt tycker jag dock som hade hoppats på mat på högst 1750 kronor.

2 Köpte nötfärs på extrapris på ovanstående handling. 49,95/kilo kostade det. 135,10 gick färsen på (ungefär 2,7 kilo som räcker till 7 måltider).

3 Fick en gratis pizza i ovanstående handling. Vi har kuponger på två till men maken ville bara ta med en.

4 Fått ett superpresentkort på 150 kronor för jag svarat på en till undersökning om kaffe hos SIFO.

5 Sålt saker för 600 kronor (skulle ha varit 700 kronor - fråga inte).
6 Satt en sats vitvinsvinäger.
7 Gjort äppelcidervinäger av några dåliga höstäpplen som låg i garaget.
8 Bakat långpannebröd.

9 Lämnade saker till kyrkans loppis som dom sålde åt mig för 20% provision. Att hyra ett bord kostade 100 kronor. Jag räknade då ut att jag var tvungen att sälja för minst 2000 kronor för dom där 20% skulle löna sig mot om jag tog ett bord.

10 Sålde saker för 132 kronor (165 kronor) på kyrkans loppis.
11 Fick en gratis Family living för jag skickat in Valio streckkoder (tror jag det var).

12 Fick en massa ramslöksplantor av svärmor och svärfar. Vi har redan ramslök som vi fått av dom som spridit sig som ogräs. Nu var det helt plötsligt mycket mindre mängd så vi fick mer.

13 Klippt mig själv.
14 Efterlyste och fick en gratis tv med dvd till L:s rum.
15 Fick två paket zoega via?

16 Ger Skutt maskrosor och kirskål morgon och kväll då det inte regnar.
17 Vann 312 produktcheckar på helt gratis skinka och annat pålägg från Pärsons tunna skivor i en matsvinnstävling på Facebook. Dom gillade mitt bidrag bäst. =)

18 Bad ena grannen titta på en av cyklarna vi fått gratis till L (som skulle fungera men ingen gjorde det). Det "enda" som behövde bytas var ena växelvajern men det kunde inte grannen göra. Han kunde dock hjälpa oss ställa in däcken och smörja upp cykeln efter växeln var lagad.

Vad har du gjort för att spara pengar den här veckan?
1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till vinsten från Pärsons!

1.Jag har plockat in kvistar från trädgården som dekoration.
2.Lagat yngste sonens gympapåse.
3.Gjorde eget presentkort till äldste sonen som fyllde år.
//Ingela