Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 2 mars 2015

Veckans rens ut och köpstopp

Först svar på två frågor. Popup kupongerna på Arla registrera man sig inte för. Arla hade en drive några timmar förra veckan då det poppade upp kuponger på gratis juice och nypon/blåbärssoppa bland recepten. Jag brukar köpa Efalex på Bodystore. Det var där jag handlade den här gången också fast nu valde jag en annan sort Omega 3 tabletter som dels var billigare och dels hade högre Omega 3 i sig än Efalexen. Däremot hade dom ingen Omega 6. Tabletterna är stora som sjutton så man måste kunna svälja hela stora tabletter för att kunna ta dom. Vilket L kan.
Veckans område att rensa var strumplådan. Eftersom jag lappar och lagar mina strumpor tills det inte går längre och sen slänger dom så fanns det inget att rensa ut där. Däremot har L och jag fortsatt med hennes rum och rensade igenom böckerna. Försvann en hög ut som jag ska försöka sälja så inte ut där heller.
Böt bort en makaronsprits med massor av spritshuvuden och en makaronmatta.
Lagt en tidning som L inte vill ha kvar i återvinningen.
Summa: 8 saker.
Inget består av plast i en strumplåda så inget ska ska bytas ut mot ett platsfritt alternativ.
Köpstoppet har gått sådär den här veckan. Jag och L ägnade oss åt lite avancerad gratisshoppning och maken shoppade loss lite med. Allt nästan var dock sånt som vi betalade med presentkort. M:s presenter är då fixade + lite inredning till mig och till L:s snart på gång nya rum.

Inga kommentarer: