Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 14 mars 2015

Min nya hobby

Just nu blir det rätt mycket gratissaker. Främst mat till Popcorn. Just nu äter hon fortfarande ProPlan så jag hoppas Pedigree också går ner eftersom vi har 3 påsar och kuponger på 5 till. Vi har bytt smak från lax till kyckling som var det enda som våran djuraffär hade. Pedigree smakar kyckling så det var ju bra. Jag har gått med i diverse kupongsidor på Facebook. Där får jag tips om gratissaker som jag lyckas få ibland. Är det en sak som jag inte vill ha så byter jag bort den. Oftast mot Pedigree eller quorn. Lambikoder är högst eftertraktade och dom kan man också byta bort. Två Lambikoder blev två quorn igår. Idag blev en påse chips (garants sida - sista dagen igår och jag lyckades) pedigree och dentastixs. Vi köper som jag skrev i ett annat inlägg bara Lambi toapapper. Allt annat toapapper slammar igen våra avloppsrör. Jag gillar som jag också skrivit tidigare premierna på Serla bättre än dom på Lambi. Därför byter jag bort Lambikoderna.
Själva kupongdelen är jag inte så bra på än. Främst för att jag inte har så mycket kuponger. Maken är oftast den som handlar men när jag handlar tittar jag efter kuponger, ibland. Oftast glömmer jag bort det. Coop sålde tandkräm för 10 kronor/styck. Normalpris 21,90/styck. Jag och L köpte 10 stycken tuber. Jag hade tre rabattkuponger på Colgate som jag använde. Så 3 av tuberna kostade bara 5 kronor/styck.
L och jag var nämligen på en ärenderunda idag. Första stoppet återvinningen. Andra Coop. Tredje tapetaffären. Dom säljer fortfarande rullar för 10 kronor styck och det börjar bli dags att tapetsera om hallen. 166 kronor för 8 tapetrullar och 5 liter tapetklister. L:s rum har vi (läs maken) fortfarande inte börjat på.
Tredje och sista stoppet var ett av stora stadens bilvaruhus. Dom hade nyinvigning och Markoolio var där och hade konsert och signerade autografer. Helt gratis.M och L älskar Markoolio men M var upptagen på annat håll tyvärr.
Igår var jag till Ica och handlade lite gratissaker. Maken gillar inte att köpa för mycket gratissaker så det fick bli en extratur. Angusbiff genom Findusklubben. Quorn som jag vann. Baguette som var min gåva från Ica. 27 äppeljuice. Kostade 1 krona/styck och jag hade en storköpsrabatt på 30 kronor så jag fick dom gratis. Gratis är gott. =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej tillhör också skaran av gratis mat sökare, men findusklubben fungerar inte då vi inte köper färdiga frysta rätter, och det verkar du inte heller göra eller hur gör du ? Tack för bra gratis tips Helena