Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 12 mars 2015

Loppi Blogbag Minicare

Jag fick den stora äran att prova Loppi Blogbag Minicare. Minicare är ACO:s hudvårdserie för bebisar med torr och känslig hud. L har extremt torr och känslig hud. Hon har ärvt makens eksemhud tyvärr. S har också gjort det. Produkterna var:
Minicare babyoil: jag använder bebisolja när jag tar bort mascaran och vissa oljor lämnar en fet hinna efteråt. Det gjorde inte den här. Babyoilen återfuktar huden och gör den mjuk och len. Den kan användas (förutom till att ta bot smink med) i badvattnet, eller vid t ex massage.
Minicare baby mousse wash: är en mild och skonsam rengöringsmousse med glycerol, som kan användasbåde med och utan vatten. Eftersom det inte behövs vatten så en perfekt sak att ha med i skötväskan. Vid blöjbyte använder man bara moussen och en tvättlapp och slipper ifrån våtservetter. Vi använde den som handtvätt och den fungerade fint. Huden kändes inte alls torr som den kan göra efter man tvättat händerna.
Minicare Baby zink creme. Zinkcreme är bra till mycket och vi har alltid en tub hemma. Zinkkrämer är vattenavstötand.
Minicare washlotion: Är en rengöringslotion som kan användas på hela kroppen. Kan användas med och utan vatten. Den står numera i badrummet och är den vi tvättar händerna med där. När maken hade stängt av vattnet i flera timmar i helgen för att täta en läckande kran var det bra
med en rengöringscreme som funkade utan vatten. I alla fall om man som mig tvättar händerna minst 20 gånger/dag.
Det skulle ha varit med en Minicare creme också, vilket det inte var i mitt paket. Det är en mjukgörande creme som är lätt att applicera och inte kladdar.

Inga kommentarer: