söndag 21 december 2014

Reklampaus - listspecialisten

Jag gillar väggpaneler och försöker övertala maken som inte är lika förtjust i väggpaneler som jag är att vi ska ha halva väggen på lilla toaletten med paneler. Övre halvan ska det vara tapeter på. Just nu sitter en ljusgrön våtrumstapet där, den har suttit sen huset byggdes 1971 så det är dags att renovera där. Väggpaneler kan sitta där eftersom det inte är ett våtrum med dusch. Jag vill också ha väggpaneler i köket. Var är än sålänge en hemlighet. Men jag tror det kommer bli jättebra. Både panelerna till toaletten och till köket behöver ha ett visst mått. Paneler kan måttbeställas från Arnemarks Såg och Hyvleri AB. Företaget har funnits sen 1946 och är ett familjeföretag. Dom tillverkar precis som namnet säger hyvlade och sågade produkter efter kundernas egna önskemål. Panelerna är tillverkade i furu och kan fås både behandlade och obehandlade. Dom tillverkar och säljer även lister. Allt från golvlister till dekor och tavellister.
Badtunnor tillverkar dom med. Det vore en dröm att ha en egen badtunna på tomten men tomten är för liten för en badtunna tyvärr. En omonterad badtunna (något ska väl maken göra) kostar 13.200 kronor vilket inte alls är dyrt för en badtunna. Den skulle man kunna hyra ut. Tänk att sitta i en badtunna på tolvslaget en nyårsafton under en stjärnklar himmel. Det vore något.
Golv, tak, ledstänger, trall, vattentunnor, eldkorgar, japanska dockor och byggklossar är andra saker som företaget tillverkar.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...