fredag 12 december 2014

Ingenting eller någonting

Det går en reklamfilm från Rädda barnen på tv nu. Att man ska ge ingenting i julklapp och skänka pengarna till Rädda barnen istället. Reklamen utgår från att så många svarar ingenting när någon frågar vad dom önskar sig i julklapp. Jag brukar också svara ingenting. I mors dags present satte mina älskade barn in lite pengar på olika hjälporganisationer och cancerfonden och liknande. Varje jul skippar vi julkorten och skänker pengarna till UNICEF istället. Vi köper vaccin eller fotbollar eller vätskeersättning eller något annat som någon annan får nytta och glädje av. I år har vi inte gjort det än men vi ska det. Vill fler göra en god gärning så finns shoppen här. 
Så istället för att önska dig ingenting - önska dig någonting. Den här julen är det inte tanken som räknas - det är julklapparna. Ge med hjärtat så fler kan få en God Jul. Bilden är lånad från UNICEF.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...