Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 9 oktober 2014

Veckans ut

Otroligt ordningsamma oktober utmanar till att 10 saker/dag = 70 saker på en vecka ska ut. Det står lite still i försäljningarna igen så inte så mycket ut via försäljningar som jag skulle önska. Dessutom har maken inte varit till tippen något mer efter förra veckans resa dit. Jag har dock rensat pappersskräplådan i köket på just papper och kvitton och där försvann en hel del ut. Så 70 ut överstegs. =)

Sålt en matta.

Sålt skolplanschen som jag vann en gång. Den var jättefin men såg helt malplacerad ut där den satt. Så var det en som efterlyste en och hon accepterade mitt pris.

Lagt 15 av makens PC för alla i återvinningen. Han hade glömt att han hade dom och ville inte ha kvar dom.

Lagt två tomma gaständare i soporna. Dom gick inte att fylla på och går inte att lägga i någon återvinning tyvärr. Vi har en gaständare kvar som går att fylla på och om vi behöver köpa fler ska vi hålla oss ifrån lågpriständarna som inte är påfyllningsbara.

Gett bort en matta.

Gett bort en sängram.

M behövde ha en luftmadrass och en pump. Vi hade tre luftmadrasser och två pumpar så han fick en madrass och en pump av oss.

M:s ena örngott (som jag sytt av en gammal tshirt) var sönder och gick inte att laga. Jag gav honom ett örngott som vi hade över.

27 papper, broschyrer, tidningar och häften lagda i pappersåtervinningen.

86 kvitton eldat upp. Kvitton innehåller något ämne och får inte läggas i återvinningen. Säkert inte bra att elda dom heller men vill inte bara slänga dom.

Summa: 137 saker. Nästan så jag inte behöver rensa något nästa vecka.

Jag skrev fel siffra som skulle ute. 10 saker ska det vara/dag = 70 på en vecka. Tack Mia. =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fast blir inte 7 saker per dag 49 saker på en vecka? 7 saker gånger 7 dagar, eller tänker jag fel? :)

Mvh Mia