Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 20 oktober 2014

Veckans mål

En vecka med inte alla mål avklarade. Med avsikt. Hallonen blev ungefär bara en liter så jag beslöt att inte koka hallonsaft utan att vi ska njuta av dom som dom är. Jag gjorde ingen jordgubbssylt heller. Barnen P gillar restsylten mer än vanlig sylt och saft har vi så vi kan sälja. Utan saftkokning ingen restsylt. Dessutom är det mer ekonomiskt att koka sylt av resterna än att bara koka sylt. Vi åkte inte och lämnade grejer till bytardagen heller. Det var också med avsikt.

Trädgård:
Fortsätta plocka vinteräpplen.

Sy:
Göra en ny lampskärm till den "nya" golvlampan som jag köpte på loppis. Skärmen hittade jag på återvinningen och den är snygg men passar inte in i färgerna.

Matlagning:

Handling:

Övrigt:
Åka och lämna saker till skänkesträffen.

Kanske eventuellt fynda på skänkesträffen.

Fortsätta lägga in etiketter. Har gjort klart 2013 nu.

Fortsätta rensa och lägga ut saker till försäljning.

Börja med den sista (största) uppgiften i vård av äldre delkursen.

Maken ska träffa 2 byten och 2 köp efter jobbet.

Inga kommentarer: