Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 14 oktober 2014

Ärendedag

Igår ville maken att jag och L skulle följa med på ett ärende efter att han slutat jobbet. Vilket vi gjorde. För att samordna ärenden så åkte vi även till återvinningen och Citygross.
På Citygross köpte vi lite gratisvaror + salladskyckling och bananer. Kotlettspill hittade jag inget. Vi har salladskyckling som snabbmat. Vi gör wok, taco, sallad eller något annat av den. Så det är en bra grej att ha i frysen.
Idag har jag varit till bybiblioteket och hämtat två reserverade böcker. Den ena för skoj och den andra till skolan.
Jag har varit och plockat en kasse vinteräpplen. Dom var mogna nu. Nu väntar jag bara på en banankartong från M och på tidningspapper från mamma så ska jag slå in dom för förvaring och plocka fler. Finns hur många äpplen som helst.
Jag håller också på och försöker fixa bra inbjudningskort till L:s spökkalas. Det ska ju vara ett temakalas så inbjudningarna ska också gå i temat tänkte jag.
Annars går dagarna mest åt till plugg, rensning och försök till försäljningar och skänkningar. Alla vill dock att jag ska ta av min tid för att åka in till stora staden för att skänka bort en sak. Lutar åt att alla saker skänks till skänkesträffen nästa helg istället.


1 kommentar:

Anonym sa...

Har du sett Unga Faktas halloweensidor? Där har jag hittat massor till mina barns spökkalas, bla jätteläckra inbjudningskort.
http://www.ungafakta.se/pyssel/halloween/
//Ingela