Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 22 september 2014

Veckans mål

En vecka med inte alla mål avklarade. Dels fokuserar jag på att plugga. Nästan arbete ska vara inne på onsdag och det är 5 böcker att läsa + själva arbetet att skriva. Därav bloggtystnaden, jag sitter med näsan i skolböcker hela tiden. Efter onsdag kommer det lugna ner sig ett tag. Då är det bara lättare uppgifter som ska in ett tag. Morötterna i landet är inte riktigt slut än så ingen vitlök är planterad där.
Trädgård:
Fortsätta plocka physalis.

Plocka in tomaterna. Tre stycken har varit röda resten är fortfarande gröna men dom ska få mogna klart inne.

Fortsätta skörda gurka.

Plantera vitlök i morotslandet när morötterna är slut.

Skörda kamomill.

Skörda curry, oregano och timjan.

Sy:

Matlagning:
Baka muffins.

Göra surkål.

Handling:
Handla seqr varorna. Maken ville inte handla dom förra veckan. Det var han som skötte handlingen direkt efter jobbet för att spara bensin. Seqr har nu ändrat så det blir nya varor varje vecka, alltså missade vi förra veckans varor.

Handla 10 dagars handlingen på Coop.

Övrigt:
Lämna in andra uppgiften i vård av äldre.

Träffa två som ska köpa saker.

Fortsätta lägga ut saker till försäljning.

Inga kommentarer: