Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 4 augusti 2014

Veckans mål

En vecka med nästan alla mål avklarade. Maken har börjat jobba igen så det blev ingen bad- och båttur. Luftavfuktare ingår i värmepumpen som vi har beställt och ska ha i källaren. Hållare till rullgardinerna är beställda. Efterlysningarna gav en piedestal och en kompis har en ram som jag ska få mot våran ena vattentunna. Vi har tre idag men använder bara två. Fönsterbänkarna har ingen nappat på tyvärr. Parasollfoten blev inte gjord heller.
Trädgård:
Fortsätta plocka hallon.

Fortsätta plocka blåbär.

Matlagning:
Baka krämbullar.

Baka vanliga bullar.

Sy:

Handling:
Göra 10 dagars handlingen på Ica.

Övrigt:
Jobba två kvällar.

Lägga in en efterlysning på ribbade fönsterbänkar.

Åka till Röda korset och lämna in en massa kläder och annat som ska till deponin.

Bada minst en gång.

Åka båt minst en gång.

Göra någon sorts spalje till porslinsblomman som inte kan sitta runt fönstret längre.

Om värmepumpen kommer boka installation av den.

Göra en parasollfot.

Fortsätta elmäta olika elsaker.

Sälja lekstugan. Antingen via Facebook eller annons i den lokala tidningen. Vi fick tillbaka poolen som vi gav bort så den vill vi sätta upp där lekstugan står idag.


Inga kommentarer: