Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 4 juli 2014

Fick mer än vad vi trodde

L har en resårmadrass i sin säng. På resårmadrassen ligger en bäddmadrass. En väldigt tunn bäddmadrass. Nu väger inte L så mycket men när någon tyngre än L ligger känner man fjädrarna igenom från resårmadrassen.
Men så på ena säljsidan var det en som sålde en resårmadrass för 400 kronor. En sultan fidjetun, dom säljs inte längre men när dom såldes kostade dom 1395 kronor. Jag hittade ett gammal produktblad från Ikea därför vet jag nypriset. Den är 20 cm tjock. När man ligger på den ligger man som en prinsessa. =) Kanske lite hög dock. Eftersom L har en lådsäng så är den rätt hög och med en hög madrass blir sängen ännu högre. Nu är L lång så hon har inga problem att komma i sängen. Jag trodde att det bara var madrassen hon sålde (det var bara en bild på madrasshörnet där namnet stod på bilden) men det visade sig vara madrass och sängram. Så nu har vi en sängram stående som L kanske kan få i framtiden när hon är för stor för lådsängen. Fast eftersom hon har en resårmadrass så är det bara att skaffa ben till den. Sängramen är en sån med ribbotten så bäddmadrassen var använd som en vanlig madrass.
Fredag och loppisdag. Jag försöker att bara gå till loppis två gånger i veckan. I och för sig kommer det in nya fynd hela tiden så man kanske missar något. Men det man inte vet något om har man inte ont av. Ett par vinterstövlar till L i nästa storlek. Ett par kängor som S ville ha. En tunika till L att växa i och en dvd film till L blev det idag. Allt för 80 kronor.

Inga kommentarer: