Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 14 juni 2014

Loppi blogbag

Jag fick den stora äran att prova Loppi blogbag Änglamark. Änglamark är Coops ekologiska märke. Änglamarks produkter ska antingen vara krav märkta eller ha EU:s ekologiska märkning. Några av produkterna är Fairtrade märkta. Krav märkta produkter är så mycket godare än "vanlig" mat. Änglamark brukar dessutom ha ett bra pris. Viss ekologisk mat brukar vara så mycket dyrare än vanlig mat så vi måste välja bort den. Produkterna som vi provade var:
Ketchup. Den hade hela 86 % tomatpure i sig och det märktes. Ketchupen var mycket rödare än annan ketchup. Den var lagom tjock. Ketchup med mindre tomatpure i är så lättflytande att nästan hela flaskan kommer på en gång. Smaken var jättegod och vi kan helt klart tänka oss att köpa den igen.
Rostad lök. Vi äter rostad lök när vi äter korv med bröd. Den här hade fylligare smak och den var inte lika smulig som den vanliga rostade löken vi köper.
Pasta. Också mycket godare och man blev mätt längre på den än vad man brukar bli när man äter pasta.
Valnötter. Jag brukar inte gilla valnötter men dom här kunde man äta som godis. Vi försöker äta mer torkad frukt och nötter än vad vi brukar göra. Valnötter brukar vi bara köpa till jul och då såna med skal på. Det brukar vara den nöten som ligger kvar längst i nötskålen. Men dom här var godare så vi kommer att köpa och äta dom igen.
Mintchoklad. Min favorit choklad när jag vill lyxa till det är mintchoklad. Den här hade god smak av mint och choklad.
Kakao. Färgen blev mer brun när vi använde kakaon och smaken var mycket mer chokladig.
Summan är att vi kan tänka oss att köpa alla produkterna igen. Dom var goda och man vet att dom gör gott för miljön också.

Inga kommentarer: