lördag 7 juni 2014

Gick rätt bra

Första garagedagsloppisen är nu avklarad.
Det blev bara vi och en granne till. Vi var dom enda som sålde fika. L stod för fikaförsäljningen och den gav 40 kronor. Jag fick förslaget att jag skulle sälja min hemgjorda jordgubbssaft eftersom den var så god. =) 505 kronor tjänade vi allt som allt idag.
Då tog vi underpriser på det mesta för att bli av med saker. Det var en del folk även om dom flesta gick in tittade runt och gick ut igen. Några grannar och andra bybor kom förbi. Byborna tyckte att det var jättekul med garageloppis så det hände lite i byn och några av grannarna hade velat att vi sagt till innan så dom också hade kunnat ha loppis. Efter loppiset roade jag mig med att lägga ut lite saker på säljsidan till loppispriser. I och för sig ska vi ha loppis imorgon med men jag vill ta det säkra före det osäkra. Om fler grannar hänger på kan jag tänka mig att ha igen men annars tror jag man säljer bättre om man hyr bord på ett riktigt loppis. Om jag hade fått välja hade vi bara haft loppiset idag. Men eftersom vi skulle ha ihop med grannen och satte in gemensam annons i den lokala tidningen och dom hade två dagar så blev det som det blev. Men vi kanske tjänar en liten slant imorgon med.
För ett tag sen fick vi en cykel till L. Det var tänkt att det skulle vara hennes nästan cykel men det visade sig vara storleken efter nästa cykel. Så idag har vi varit och fått en annan cykel gratis. Hennes riktiga nästa cykel. Alla L:s cyklar är nu fixade gratis, till och med vuxencykeln. =)


Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...