Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 14 april 2014

Utgifter vecka 2 i snålmånaden

En hel del pengar under hygien och övrigt har det gått åt. Jag handlar våran hygien på ÖoB ungefär var 4 - 6 månad beroende på när det tagit slut. Nu är det snart påsk så påskägg till kompisars barn och påskgodis till kärringarna är inhandlat. Familjen P:s påskägg har jag redan köpt - det är inte godis. Påskäggen och godiset har jag valt att lägga under kategorin övrigt. Godis och läsk ska man skriva det under mat eller under övrigt? Man behöver ju inte ha godis och läsk som man behöver ha mat? Glassen skrev jag under mat förra veckan men det är ju samma sak där något man inte behöver ha. Men som jag skrivit massor med gånger förut unnar man sig inget så blir det ett bra tråkigt sparsamt liv. Sen har det handlats mer mat. M fyller denna vecka och ville ha kalaset hemma hos oss. Vi valde då att bjuda på påskbord eftersom M fyller i påskveckan. Så april känns som helt fel månad att ha snålmånad i eftersom det gått åt mer pengar än vad det brukar i familjen P. Kanske ska köra snålmånad i maj också så inte alla tror att vi konsumerar massor hela tiden.

Mat: 636 (mat till påskbordet, komplettering av mjölk, proviva och frukt och grönt, ägg av svärmor). 15 kronor lunch på Ikea. (vi köpte varsin korv på shoppingdagen).
Hygien: 686,70 (toapapper, hushållspapper, schampo, balsam, tandkräm, munskölj och tvättmedel som ska räcka i minst 4 månader (inte toapappret det får vi säkert köpa igen och munsköljen med kanske).
Kläder och utseende: 7 kronor.
Transport:
Inredning:
Övrigt: 209,30 (påskägg och påskgodis till kärringarna (och kanske till oss om det blir något över ;)). 39,90 + 12 kronor pant (6 Lokaflaskor till en kompis som ligger inlagd och ville ha Loka) 126 kronor fika leklandet. 200 kronor till L:s privatlärare i matte. 320 kronor (Glitter).

Summa: 2251,90
Fy f*n vad mycket! Många bäckar små gäller verkligen. =(Inga kommentarer: