Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 29 april 2014

Ännu mer gratisshopping, presentfunderingar och presentfix

Snart är det morsdag. Jag har redan köpt presenter till både mamma och svärmor (och till mig själv också). Som jag har skrivit så forskade jag lite så presenterna blev 2145 kronor billigare. =) Jag vill dock ge något mer så två presenter till är gjorda.
Svärfars present är också gjord. Den ena av dom. Det fick mig att börja fundera lite. Svärfar fyller jämt och han önskade sig en hemgjord bovetekudde av oss. Han har provat makens och ville också ha en. Så jag har sytt en kudde till honom. Men enligt vissa är det för lite att ge det eftersom svärfar fyller jämt. Hade vi däremot köpt en bovetekudde för 310 kronor så hade det räckt, om vi kompletterat med en blomma eller en flaska vin eller något. Så nu ska alltså något mer inhandlas och det är det som jag har lite funderingar kring. Är det för att kudden är hemgjord som den inte duger som huvudpresent? Eller är det det att det "bara" är en kudde? Eller? Svärfar brukar aldrig önska sig något och nu önskade han sig en hemsydd bovetekudde så han får ju det han önskar sig.
I söndags var jag, S och L på gratisshopping igen. Vi hittade mest kläder till mig igen. Snart har jag mest kläder i familjen. Det brukar vara S tätt följd av L. En vinterjacka till mig hittade vi också. L fick ett linne, en topp och ett par växa i jeans. S hittade en kjol och ett linne. Vi hittade ett par skor till maken (han brukar slita skor som sjutton). Resten är till mig.
Vinterkläderna är nertagna i källaren och sommarkläderna är framtagna och vädrade. Jag passade då även på att rensa bland alla skor och kläder. En stor pappkasse att ge bort och en plastpåse till Röda korsets deponi blev det.
Två nya tygbindor är gjorda. Nu är det vattenavstötande tyget som jag köpte rätt dyrt slut. 12 bindor blev det sammanlagt så blev billigare att sy bindorna själv mot att köpa färdiga. Den observante ser att det inte sitter några knappar på dom. Det är makens jobb då jag alltid brukar sabba knapparna så maken får göra om allting.
L och S har sett Det regnar köttbullar 2 helt gratis via Swefilmer. Jag har flera filmer jag vill se men tänkte vänta tills dom kommer som gratisfilm på någon av våra gratis filmsidor. =) The lunchbox. 100 åringen. Freak out. The other woman. Dumma mig 2 är några av dom.
På posten kom det två gratis biobiljetter.

1 kommentar:

Mårten Pettersson sa...

Tänk bara på att det är olagligt att ladda ner filmer från internet. Tumregeln är att om det kostar pengar att se filmen på andra ställen så är den olagligt nerkladdad. Man kan tycka vad man vill om filmindustrin, men kreativa kulturmänniskor måste också få lön.