tisdag 26 november 2013

Recept - kanelsbullssockerkaka

Smakade mer som amerikansk äppelpaj än kanelbulle men god var den.
175 g smör
2,5 dl socker
3 dl gräddfil
2 ägg
4,5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
1 krm salt
Fyllning:
0,5 dl socker
1,5 msk kanel
Smörj och bröa en sockerkaksform. Rör smör och socker mjukt. Tillsätt resten. Häll ner halva smeten i den smorda formen.
Blanda socker och kanel till fyllningen och strö över smeten. Häll över resten av smeten.
Grädda i 175 graders ugn i 45 minuter.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...