Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 18 november 2013

Minskad återvinning ger 10 % rabatt

Det var en på bytarsidan som ville ha lokala tidningar. Så vi har samlat dom till henne. Hon var här och hämtade dom idag (vi ska fortsätta samla). Dom ska användas till att slå in akvariefiskar som säljs i en djuraffär inne i stora staden. Som tack för hjälpen skulle vi få 10 % rabatt där. Jag slipper släpa en massa tidningar till återvinningen och får 10 % rabatt. =) Kan inte bli bättre.
Vårat nya duschdraperi har gjort att vi fått mögel i duschen. Duschdraperiet var också fullt med mögel så det är nu slängt. Uppmärksamma läsare märkte nog att det inte stod med på utlistan. Det berodde på att jag sydde ett nytt duschdraperi av gamla plastpåsar. Egentligen beror det på att jag glömde skriva det.
Kaklet i köket är nu klart och det blev precis så fint som jag hoppats på.
I hobbyrummet har vi ett lysrör. Lysröret har varit sönder ett tag och det är så långt att det är svårt att få tag på ett nytt. Efter att ha trevat i mörkret ett tag så fick maken en ljus idé. Vi fick ärva en lampa efter makens morbror. Den var så fin att jag ville ha den uppe någonstans.
Det fick bli på kontoret. (Dålig bild)
På kontoret satt redan en lampa. Den sitter nu som provisorisk lampa inne på hobbyrummet tills vi får tag på ett lysrör. Eller byter lysrörslampan till en mindre så lysröret i rätt längd blir lättare att få tag på.
I lördags kväll blev det hemgjord pizza till kvällsmat. Nytt recept som smakade lika god som pizzerian. Recept kommer. Vi gör den på en baksten (egentligen en trädgårdssten köpt för 85 kronor på Bauhaus) så den blir stenugnsbakad. Det får bara plats en pizza i taget så att göra våra 5 pizzor tar 50 minuter i bara gräddningstid. Vi har nu beslutat att nästa gång vi besöker byggvaruhuset ska vi investera i en till baksten. Då kommer vi att kunna göra pizza på 30 minuter. =) Alla fick den pizzan dom ville ha. M - falukorvspizza. S - kycklingpizza. Maken - kebabpizza. L - banan och currypizza. Jag - ananas och bananpizza.
L ville vara med i minimello. Det verkar som om man redan skulle ha skickat in sina gubbar men den hindrade inte L från att göra gubbar. Den med röda kjolen är sångerskan. Den med ett öga är en körsångare och den med gitarren på magen är såklart gitarristen.

Inga kommentarer: