Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 21 november 2013

Affärshobbyidé

Jag har fått en idé i huvudet på ett företag som skulle hjälpa till att minska konsumtionen och slit och släng. Så lite efterlysningar är utlagda på Facebooks olika sidor. Många gillar men inget napp än. Jag kommer att vara lite kryptisk tills företaget eller vad jag ska kalla det är fixat. Jag ska göra det på hobbynivå är det tänkt och tänker inte sluta jobba. Lite begagnataffärer inne i stora staden ska få besök och lite bud är lagda på Tradera. Jag kommer att behöva investera lite innan jag kan dra igång det hela. Sen måste jag besluta hur det hela ska läggas upp. Det är inte meningen att jag ska bli rik utan huvudsaken är att minska konsumtion och slit och släng.
Torsdag och dags för en ny ekokasse. Selleri, ananas, vitkål, purojök, morötter, äpplen och broccoli var det i dagens kasse.
På vägen till kassen svängde jag förbi och tog ut ett paket. Novembers naturalbox. Innehåller var: Phenomé Body Buff en kroppsscrubb. Två fruktbars. Ett ljus från Busy bee candle. Jag som letat efter ett miljövänligt ljus att ge bort i julklapp men inte hittat något bra. Nu fick jag förslag på ett. =) White tiger slim energidryck. En ansiktstvål från Mádara cosmetics. Sen var det med prover också. =( Jag som inte vill ha prover och skrivit och sagt det. Får skriva igen och påminna dom.
På fredagar är det jag och mina två kollegor som har kökstjänst på jobbet. Vi ska torka bord och plocka undan disk bara men jag tyckte att det är fredag och då ska man ha kakor så jag har bakat muffins som jag ska ta med imorgon.

Inga kommentarer: