onsdag 13 februari 2013

Min och L:s önskelista

Snart fyller jag och L och här kommer våran önskelista. Mest riktad till min mamma som läser det här. =) Jag älskar dig mamma.
Vi böjar med L.

En ridhjälm modell Jofa finns på Hööks och kostar 499 kronor. Den hon har är för stor så storleken hon behöver är 53/54.
Fönsterfärger. Farfar hade målat julmotiv på fönstret i julas och L ville också göra det. Vi har haft färger men dom är slut. Finns på Panduro. Gärna lite häften med motiv att måla av också. Det är såna färger som man målar en bild på en hårdplast och sen för över till fönstret när den torkat. Den går sen att dra bort och använda igen.

Biobiljetter. Sen har hon börjat gilla kläder så lite fina tröjor i storlek 146/152. =)
Nu kommer min önskelista.

Ekologiskt kaffe.

Brödkassar istället för den vanliga matkorgen. M klagar på mitt hembakade genom tyst klagan, han vägrar äta det och äter bara hårt bröd. Det brukar gå över om det serveras lite köpebröd ibland.


Ett magnetarmband. Jag har ingen aning om det funkar men nu har jag varit sjuk i snart ett halvår så jag är villig att pröva det mesta.

En mobilsolcellsladdare. En mobilladdare drar 40 watt varje gång den laddar. En på solceller drar inget.  Finns på Clas Olsson.

Pengar går alltid åt.

1 kommentar:

Marika på Odlingspyssel sa...

Ett tips är att det går utmärkt att måla på fönster med vanliga puck-vattenfärger. Bara att tvätta bort med vanligt fönsterrengöringsmedel.

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...