Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 21 februari 2013

Bra kvinna reder sig själv

Jag har skrivit det förr och nu skriver jag det igen. Ibland tänker jag inte längre än näsan räcker. Jag lånar böcker på byns bibliotek ofta ofta och har en reservationslista som är längre än vägen dit. Häromdagen läste jag på facebook om en som ville ha en tårtbok och den såg så fin ut så jag önskade mig den. Den finns att låna på biblioteket. Vilket jag inte hade en tanke på häromdagen - då ville jag bara äga den.
Min strykbräda har varit sönder ett tag. Den har suttit där ett bra tag innan vi flyttade in så den är minst 21 år. Överdraget har jag bytt en gång. Jag använde en del av en gammal filt och en bit tyg som blev över när jag sydde gardiner. Nu var det själva brädan som hade lossat från ena gångjärnen med resultatet att brädan tippar när man drar ut den och ska stryka. Jag bad maken fixa det igår men så kom jag på att jag kunde försöka fixa den själv. Jag spacklade igen dom gamla skruvhålen. Sen skruvade jag i nya skruvar när spacklet torkat. Det fungerade. =) Jag säger som jag brukar: jag blev glad för strykbrädan gick att laga, plånboken blev glad för jag slapp köpa en ny och miljön blev glad för jag slapp slänga den andra.
Snart är det påsk och i år tänkte jag ge barnen P godis i sina påskägg. Dom brukar få en sak. Men så hade L sönder sin pruttkudde igår och blev jätteledssen. Så jag köpte en ny pruttkudde till henne på Tradera. För att inte bara ge den så tänkte jag lägga den i påskägget. När jag berättade för M att han skulle få godis men L skulle få en pruttkudde blev han lite småtjurig och tyckte att kalsonger kunde han väl i alla fall få. Så jag vann kalsonger till honom på Tradera. Han fick kalsonger i alla hjärtans dags present och gillade dom + att hans gamla kalsonger ät utslitna nästan allihopa. Då tyckte jag att ska L bara få en pruttkudde medans M får 4 kalsonger? Så maken ska köpa en ny tuggummiautomat till L. Den gamla ramlade i golvet och står i hobbyrummet och väntar på att maken ska laga den. Vilket egentligen inte går men L blev jätteledssen när den gick sönder. Då kunde ju inte S och maken få godis när M och L får saker. Så jag har fiskat hos ett företag om jag inte kan få en sak om jag gör en reklampaus för dom. Fortsättning följer. Sen efterlyste jag en sak till maken på säljsidorna och ska få köpa en för 80 kronor. Nya kostar kanske 800 kronor. Fortsättning följer där med.
Sen en inte reklampaus. Om man gillade Miinto på facebook så skulle man få en rabattkod för 150 kronor att handla för. Det var så många som gillade och använde rabattkoden att Miinto valde att bara bara godkänna vissa beställningar men inte alla. Vissa skrev dom utnyttjade koden och skulle inte få sina varor. Jag beställde ett par trosor för mina 150 kronor. Trosorna kostade 149 kronor. Men jag fick dom alltså inte för jag var en av dom som hade utnyttjat koden. Då vet jag flera stycken som gjorde som jag och handlade för mindre än 150 kronor och fick sina varor. Så nu ogillar jag Miintos på facebook och jag tänker inte handla där. Om man lägger ut en rabattkod så får man räkna med att folk bara beställer för den summan. Om man gillar varan så finns chansen att man beställer flera saker därifrån utan rabattkod. Jag har gjort reklam för företag som säljer strumpor här. Jag fick 2 par strumpor som tack för inlägget. Strumporna var sönder efter 2 veckors normal användning. Hade jag betalat för dom hade jag blivit skitsur. Hade strumporna inte gått sönder så hade jag beställt flera strumpor därifrån eftersom jag gillade modellen, hur dom satt på och matrialet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad löjliga ni är som kommenterar att begagnade kalsonger är äckliga. Kalsonger går utmärkt att tvätta - det är sådana som ni som överutnyttjar våra naturliga resurser.
Hemmamamman - you rock!
Gillade verkligen ditt strykbrädeöverdrag, btw!