onsdag 2 januari 2013

Veckans in:ut

Veckans in: 0 saker. Jag har som sagt var inlett det nya året med ett köpstopp. Det i kombination med att jag fick allt jag ville ha/behövde i julklapp gör att inget nytt har kommit in.
Veckans ut: En termos som vi fick för jättelänge sedan. Jag ville så gärna ha en blå termos och fick en av svärmor i present. Den vandrar nu i termoshimlen. Jag fick en termos av mamma också sen så vi hade en extra och behövde inte köpa någon ny. Sen glömde jag skriva in att jag sålde 4 dvd filmer, böt bort 3 böcker och ett dataspel förra veckan.
Ut: 9 saker.
Skillnad: - 9 saker.
Andra bloggar har haft årsredovisning på sina in ut saker under året. Jag som började lite efter dom andra har inte hållt på ett år ännu så jag kör min årsredvovisning den 21 mars som var den dagen jag körde igång.

1 kommentar:

Sandra sa...

Lycka till med köpstoppet! Även billiga saker kostar ju pengar. Särskilt om det blir många billiga. God fortsättning på det nya året!

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...