Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 5 januari 2013

Märkta för livet

Tapetseringen av köket går framåt. Vi hade bara en rulle och den är slut nu. Så över skåpen ska vi ha vit strukturtapet. Samma tapet som sitter på väggen runt valvet.
Jag betalar jag tror det är 25 kronor/månad för att kunna föra över fler bilder. Varken igår eller idag har det gått att föra över bilder. 25 kronor ruinerar inte oss men jag blir arg när jag inte får det jag betalar för. Den ena viasat boxen har gått sönder. Vi har fyra stycken och betalar för ett fyrling abonemang. Det sista abonemanget betalar vi bara 39 kronor/månad för. Inget som ruinerar oss heller men varför ska jag betala för något som jag inte kan utnyttja?
När S fyllde 18 år fick hon en tatuering av oss i present. Hon har inte gjort den förens idag. I nacken står det Live Laugh Love och sen är det ett hjärta, jättefint. Jag passade då på att tatuera mig jag med. Jag har tre hjärtan som sitter som i en kedja på insidan av nederarmen. Också jättefint. Tyvärr kan jag då inte visa dom eftersom jag inte kan utnyttja tjänsten som jag betalar för. Undrar om det är tillfälligt eller om man ska ta kontakt med blogger? Apropå blogger så har jag fortfarande inte varit på banken och löst in checken på 700 kronor som jag fick för klick på bloggen. Den sitter fortfarande och stirrar på mig på kylskåpet.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Men samtidigt är det de där småsummorna som var och en för sig inte ruinerar en men tillsammans... Och på ett år.
Synd att inte få se tatueringarna!

Linda sa...

har du explorer??? Byt till forefox eller liknande så kommer det att funka...