Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 28 november 2012

Veckans in:ut

Veckans in: Ett strykjärn (bytt). En bar (M köpt som förskottsjulklapp till maken). En handväska (bytt). En stekpanna (fått).
In: 4 saker.
Veckans ut: Ett strykjärn och en dammsugare till elektronikåtervinningen.En glasassiette som maken slog sönder slängd. Gett bort 20 saker till julklappsäckar till barn som inte får några julklappar annars. (barnböcker och leksaker som L vuxit ifrån). Massor av tapetprover, en pizzasten och 9 ramar bortbytta. Skänkt bort 4 mobiltelefoner och ett spetstyg. Sålt en ribbstol.
Ut: 39 saker.
Skillnad: - 35 saker. Vi har en gammal dammsugare som vi fick ärva efter svärföräldrarna som vi dammsuger med i källaren. Den är stor och tung men den får duga tills vi har råd att investera i en centraldammsugare. Glasassietter har vi 4 olika sorter, sammanlagt 18 stycken.

Inga kommentarer: