Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 11 november 2012

Halv 8 hos oss vinnaren korad

M var sist ut i våran halv 8 hos oss vecka.
Till förrätt hade han gjort smörgåstårtebakelser. Jättegod men man blev mätt efter förrätten.
Varmrätten var stekt lax med min farmors sås. Stekt bröd med fyllning. Jättegott och man saknade inte potatisen alls.
Efterrätten var varsin tårtbit. Också jättegod men då var jag proppmätt och åt bara halva. M fick 27 poäng och är veckans vinnare. Han ville ha byns pizzeria pizza till kvällsmat idag så det blev det. =)
Om 43 dagar är det jul. Jag har rätt bra koll på klapparna. Dom flesta som ska köpas är köpta. Kusinen, min morfar och svärmor och svärfar är kvar att köpa/komma på till. Sen är det en hög med matklappar som ska göras. Dom kan jag inte göra förens närmare jul men jag som vill ha klapparna klara har förberett en matklapp idag. Eller en del av en matklapp. Sen väntar jag på dom 4 almanackorna sen är jag klar. =)
Idag är det fars dag och alla mammor och pappor har varit här och fikat. Fyllningen i dagens tårta var gelehallonfluff och vaniljkräm.
Alla papporna fick samma present. Varsin biljett och dryckeskuponger till Öl och whisky mässan. Grejer har man så det räcker och jag tyckte dom skulle göra något ihop. Dyrt som attan men det var det värt. Alla 3 papporna blev jätteglada. =)

S hade gjort en film med bilder på sig själv och maken som hon la ut på makens facebooksida. Maken blev så glad att han grät. =) Sången hon använde till bilderna är den här.

Inga kommentarer: