Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 1 oktober 2012

Pluggdag och spelregler

Jag är fortfarande sjuk. I helgen tog jag semester utan lön istället för att bli fortsatt sjukskriven. Dels för att vara snäll mot jobbet - dels för att slippa strula med försäkringskassan/csn. Imorgon ska jag jobba igen men klarar inte av det. Alltså blir det ny karens. Men enligt chefen måste jag ha läkarintyg och har ingen semester kvar att ta ut. Semester utan lön har man en hel del dagar att ta av. Jag har bara använt 4 stycken i år så har en hel del kvar men men. Jag har ingen lust att sitta på vårdcentralen min lediga dag för att fixa läkarintyg till min jobbardag så jag som egentligen skulle ta kontakt med vårdcentralen idag - gör det imorgon igen. No more nice guy mot jobbet.
Hela Vår död är genomläst. Idag läste jag det sista - det tog 2 timmar. Sen har jag skrivit på uppsatsen i över 1 timme. Jag har fortfarande massor kvar att skriva men det får bli imorgon. När L är hemma går det inte så bra att plugga. Tur att jag är sjukskriven och bara jobbar halvtid när jag jobbar. Med en heltidstjänst skulle jag aldrig hinna. Studiehandledningen till nästa delkurs har kommit. Jag hittade boken som vi skulle ha nu men som inte går att få tag på för 90 kronor på Bokbörsen. =) Den ska vi ha i nästa delkurs också. Sen är dom andra böckerna lånade på biblioteket. Om jag nu inte kommer att få studiebidrag för att jag är sjukskriven så har jag inte råd att köpa några nya böcker. Inte några begagnade heller för den delen.
Petra på gratis är gott har råkat ut för det jag råkade ut för. Biobiljetter som redan är använda. Enligt henne hade någon av hennes läsare tagit numret som syntes på biljetterna när hon visade bild på dom och på det viset löst in dom. Konstigt eftersom man måste ha med sig biljetten när man löser ut den riktiga biobiljetten. Undrar om det var det som hände mig också?? Jag kan inte tro att någon av mina läsare som vet att vi har det dåligt ställt och som vet att biobiljetterna betyder mycket för barnen P skulle sno mina biobiljetter. Jag kommer inte lägga ut bilder på några biljetter fler gånger i alla fall. Fast det verkar inte som om jag kommer att få blogga till mig fler biobiljetter. =( Företaget har slutat höra av sig efter att jag böt in dom använda biobiljetterna.
Egmont kärnan har skickat spelreglerna till Pirater och skatter som jag mailade om. Tummen upp till dom. =)
Tummen ner till miljonlotteriet. Eller kanske till mig som faller för deras smörprat. Det ringde en försäljare för ett tag sedan. jag har varit kund tidigare därför får dom tydligen ringa fast vi har nix. Hon babblade om att det kunde vara min tur nu och undrade vad jag skulle göra om jag vann. Jag föll för det och beställde en prenumeration igen. 250 kronor/månad. Man var tvungen att vara med i 3 månader innan man fick säga upp den. Jag har alltså spenderat 750 kronor och vunnit 40 kronor. =(  Den är nu uppsagd och jag kommer aldrig att falla i den fällan igen. =(
Snart är det fars dag och i år ska papporna få en upplevelsepresent. Dom ska få gå på mässa. =) Mamma pappa kommer att vara upptagen efter jobbet den 16 november så boka inte in något då. =) Jag sparar 150 kronor på att dom går på mässan på fredagen mot att dom går på lördagen.

Inga kommentarer: