Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 25 juli 2012

Veckans in:ut

Jag har kommit igång med rensning igen så jag hoppas hamna på minus. =)
Veckans in: 3 ljusstakar av S kompis. I byten har jag fått: 3 krokar. Fått gratis: två mattor, två klädhängare, en jeansjacka och ett tidningsställ. Köpt begagnat har jag: en trädgårdsgrupp med dynor (räknar jag som en grej), 2 spel till L, 3 dvdfilmer och en bok som L ska få i julklapp. Den andra boken har inte kommit än. Som jag skrev när jag började med in:ut så räknar jag inte makens, M och S saker utan bara mina och L. Så dom 10 pcför alla som jag köpte för 20 kronor på loppis till maken räknar jag inte.
In: 19 saker.
Veckans ut: slaskskrapan gick mitt itu till soporna. En solvärmeficklampa som inte går längre till elektroniksoporna. En ostform till hårdplasten. En matberedare och ett kompostgaller bortbytta.
Ut: 5 saker.
Skillnad: + 14 saker. Hm! Eftersom det tar tid att byta bort/sälja sakerna som jag har lagt ut på annonser idag så blir det säkert - nästa vecka. Ett loppisbesök blev det bara i alla fall. =)

Inga kommentarer: