Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 26 juli 2012

Fortsatt rensa och L prat

L sa till maken att han skulle färga håret svart. Sen skulle hon skaffa skinnfärg och gnida in i hans ansikte så han blev slät igen. Hon ville inte ha en gammal pappa hon ville ha en ung. När S skulle gå till mamma/mormor och jobba i hennes trädgård sa L till S. Du borde skaffa dig ett bättre jobb till exempel på Lek och bus landet då skulle jag få gratis inträde. =)
Lite byten har jag eller rättare sagt maken varit på. Våra saker vill folk ha men så händer liksom inget mer. Bytena maken varit på var chips och choklad
mot två liter hallon.
En flaska saft och en burk restsylt blev det. Nu ska bara hallonen i våran häck och på det hemliga stället plockas. Så ska mer saft och sylt kokas.
Ett paket kaffe
mot ett par piratbyxor till mig. Jag är en kjoltjej men har kommit på vad skönt det är med piratsbyxor. Tyvärr har jag bara ett par som börjar sjunga på sista versen så jag har efterlyst fler par på bytarsidan. Jag fick två svar, det här bytet och ett par som jag skulle få utan byte men hon har inte hört av sig igen.
När jag var på Coop och köpte kaffet köpte jag lite gratismat. 2 drickyoghurt och en förpackning prickig korv helt gratis. Båda från facebookkampanjer.
Min farbror har varit här och klippt sig. S tvättade hans bil som jobb. Förra gången han var här ville han ha kladdkaka så det fick han idag.
Rensningen fortsätter och enligt feng shui rensningen så är jag klar med alla ettor och tvåor, bara treorna kvar. Bara och bara. Ettor är dom enklaste sakerna som till exempel en låda eller ett skåp. Tvåorna är lite jobbigare som till exempel garderober eller en bokhylla. Treorna är hela rum så dom är jobbigast. Barnens rum är treor fast det var rätt länge sedan jag fick rensa M och S rum så det är bara L:s rum. Förråden är också treor. Garaget och hobbyrummet med men dom får jag inte rensa för maken. På bilden är saker som är utrensade som ska bytas bort på facebook men som jag inte lagt ut än. Den blåa kastrullen har jag haft som komposthink när vi slängde i egen kompost. Den var brun inuti när jag köpte den så jag ville inte laga mat i den. Jag älskar såna kastruller och fick en ny av mamma så jag vill gärna ha kvar den. Någon som har förslag på hur man får bort brun beläggning i kastruller?? På posten kom det två tialotter (ingen vinst tyvärr) och 6 nya biobiljetter istället för dom som var använda. Dom tyckte också det var jättekonstigt och skulle forska i det. Dom gamla biljetterna har jag skickat tillbaka. Nu svar på lite frågor. Jag har bara sytt ett par servetter av orangt tjock tyg till Halloween. Alla mina andra servetter är ärvda linneservetter som jag färgat i olika färger. Jag gör saft av krusbären.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Intressant med Feng Shui (eller hur det nu stavas)-rensning. Skriv gärna mer om hur det går till. Och hur man ska tänka...Det måste jag nog införa..
Kram Hemmafrun J

Anonym sa...

försök koka rabarber i din bruna kastrull,det brukar hjälpa..AnnH

Unknown sa...

Hej!
Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag om livet med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund, så kolla gärna in min blogg:)
Om du inte gillar sådana här kommentarer eller redan fått någon liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du förstår att jag bara försöker sprida den viktiga info jag bär på:)

Linda sa...

Hejsan! Gratis grejer på facebook.. hur hittar man sådana???