Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 13 juni 2012

Veckans in:ut

Veckans in: Två böcker en till mig och en till L. Adjö herr Muffin till L och Walden till mig. 13 dvdfilmer till L köpta på Tradera för 100 kronor med porto. En träningscykel och en stepupmaskin gratis från Facebook.
In: 17 saker.
Veckans ut: 3 oöppnad pysselpaket efter L som ska hemskänkas på kalas i helgen. 4 av filmerna från Traderapaketet ska vi inte behålla, det var dubletter och såna som L inte ville ha. Dom ska bytas bort tillsammans med våra filmer som jag ska rensa så fort jag hinner.
Ut: 3 saker.
Skillnad: + 14 saker. Första veckan med + och det känns sådär. =( Jag mår så kasst i min mage just nu att det inte känns något roligt att rensa och byta längre.

Inga kommentarer: