Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 23 maj 2012

Veckans in:ut

Veckans in: en sodastream med två flaskor. Den ena flaskan stinker men har efter viss behandling slutat lukta. Så den får vara kvar tills vidare. Våra flaskor har gått ut men än sålänge har vi alltså 4 flaskor. 2 skrivböcker och 2 pennor från MacDonalds dagen på Gröna Lund. 2 saccosäckar i ett byte.
In: 9 saker.

Veckans ut: Bortbytt är 14 ytterkrukor och en kasse krukor till Tove, hur många har jag ingen aning om men minst 20 stycken men jag räknar den som en sak, ett par flipflop efter L och en kasse med serietidningar, minst 100 stycken men jag räknar den som en sak. =) Vad jag fick kommer imorgon. =)
Ut: 17 saker.

Skillnad: - 8 saker.

Inga kommentarer: