Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 11 maj 2012

Kapad, oöppnad och typiskt

L har sparat ihop tillräckligt med pengar till att köpa två drakkompisar till Blue. Det finns bara 3
stycken och hon ville ha dom andra två med.
Hon har räknat dagarna tills idag när jag var ledig och lovat att vi skulle åka till det jättestora leksaksvaruhuset där Blue är inköpt. Välkomna till familjen P röd och svart. Vad expediten i leksaksvaruhuset tyckte om att få 120 kronor i enkronor det förtäljer inte historien.

L har fortfarande lite svårt att knyta rosetter. Hon klarar av det men det tar sån tid att hon hamnar efter alla i skolan när dom ska till maten och ut på rast. Det gör att hon får ha skor utan skosnöre i skolan. Hennes ballerinaskor var tyg så efter några dagar var det ett stort hål på dom. =( Hon har dom som finskor också. Maken lyckades laga dom men för att ha ett par snyggskor i reserv så svängde vi även in på Skopunkten som ligger nästan granne med leksaksvaruhuset. L fick ett par ballerina och jag fick ett par tygskor. S och jag har ett par ihop. S lånade ut dom till en klasskompis som hade dom på teatern. Så mina tygskor är kändisar. =) Efter det behövde dom en tvätt. Det funkade jättebra men sulan sprack. Det påverkar inte funktionen om det inte regnar men nya skor är i alla fall köpta. Det var meningen att S skulle köpa sina studentskor med så vi fick 3 par betala bara för två. Typiskt nog hittade S inga skor.
Jag har sålt en del saker på Tradera och fick ihop lite mer än vad jag räknat med. För att fira så åkte vi till det stora köpcentret och köpte fika. =)
När vi gick förbi hälsokosten slank jag in och köpte fredagsmys iform av naturgodis. När vi svängde in på våran gata efter shoppingturen så ringde det stora blomvaruguset som ligger i köpcentret på andra sidan stora staden. Min hasselbuske som jag beställde förra veckan hade kommit. Typiskt. =( Blir att åka dit imorgon igen. Jag har inte berättat för maken om mina planer på en hasselbuske men nu när den snart är här så gjorde jag det. Han blev eld och lågor (nästan) och tyckte det var jättehäftigt med en hasselbuske. =)

Igår när jag jobbade hade L tid hos tandläkaren. Hennes tandläkare har tvärr slutat där och börjat inne i stora staden. L har henne på tandregleringen. Hennes nya tandläkare är en barnhatare. Tror jag i alla fall. När L:s tandställning hade lossat en gång och hennes ordinarie var ledig fick vi honom och jag var där med L. Han skrek öppna munnen hela tiden åt en skräckslagen L. Igår var maken där med L och han var likadan. Igår hade L ulkat när dom skulle ta röntgenbilderna. Dom struntade då i hela undersökningen och sa till oss att gå hem och öva. Vi fick med oss röntgensaker hem att öva med. Jag är lite fundersam varför dom struntade i hela undersökningen bara för det.
När jag skulle logga in på Facebook efter våran shoppingtur stod det en ruta där jag ska skriva mitt kontokortsnummer. Så dum att jag skriver det är jag inte. Det gick inte att logga ut eller någonting. Jag stängde av och satte på datorn - samma sak. När jag loggade in via makens dator och via min gamla dator då fungerade det. Maken kollade då efter virus och tydligen hade viruskontrollen stoppat ett nätfiske som fångade lösenord. Jag har nu bytt lösen på Facebook och maken gör en stor virussökning på min dator. Men det fungerar inte ändå. =(
På posten kom det tamponger och en rakhyvel från Tampons for free. Världens bästa sida. Förutom den här. ;)
Det kom en gympapåse från en väldigt kär Facebookvän. =) L:s gympapåse är för liten och när hon har sina andra med Nalle Puh blir hon retad. =(
Sen kom det en handkräm för att jag gillat och svarat på lite frågor på Facebook.

1 kommentar:

PJAK sa...

Affären borde ha blivit glada för de kronorna. På de flesta håll får de betala ca 10% av summan de vill ha mynt för. Nu fick de ca 2.5 rör med en kronor gratis.

Har för övrigt inte glömt dig. Skicka mig din adress till mig på FB så kommer det paket så småningom ;)