Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 24 april 2012

Sträck på ryggen utvecklingssamtal

Våran lilla fina grupp av hjälpare hade en spion som försökte så misstänksamhet, avundsjuka och elakhet i våran lilla grupp. Det lyckades inte och hon blev utslängd, efter en kväll och natt full av tjafs. Jag sov inatt så jag missade det mesta. =) Jag la ut en hel del saker på bytarsidan igår. En trasmatta undrade en hur lång den var. Sen skrev en annan att hon ville ha den. Den första skrev då att hon var först och den var hennes. Hon ville att jag skulle möta henne på andra sidan stora staden ca 1,5 mil hemifrån mig. Jag skrev då att om hon ville ha mattan får hon komma hit eftersom det inte är värt min bensinkostnad, jag skulle få ett kaffepaket. Hon skrev då att bensinen inte var billigare hos henne och att hon ville att vi skulle träffas halvvägs så då ville hon inte ha den. Det är hon som jag bytt en hel del saker med förut. Hon ska alltid ha spritdrycker för sina saker men brukar vägra att köpa saker själv som byte. Hon vill att man ska komma till henne eller träffas dit hon ska till exempel ridskolan där hon ville träffas nu. Hennes dotter gav sig också in i diskussionen och sa att hennes mamma var minsann först.
Ett byte har jag varit på. Egentligen två. Hon jag bytte till mig två backar av häromdagen, jag kom på att jag ville ha en till så jag frågade om jag kunde byta till mig en till. Det kunde jag mot en förpackning chips.Hon skulle nämligen ha en topp av mig.Jag fick ett paket med kaffe av henne. Jag tror det är samma paket som jag gav henne häromveckan som byte för något annat. =) Sen skulle en tjej komma hit och byta Ipren (som bensinpeng för att hon kom hit) och Voltarengel som betalning för bytet. Hon svarade på min efterlysning om dynor till trädgårdsmöbeln. Men hennes dynor var såna där små tunna nästan trekantiga saker så jag sa nej tack. Jag har lärt mig säga nej!! =) Men så fick jag dåligt samvete och erbjöd henne tabletterna eller gelen för att hon åkte hit. Men det var på hemvägen för henne så hon ville inte ha något.Igår kväll var jag till Coop och löste ut min emaljgryta som jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent. Då löste jag också ut en gratis flaska Schweppes. Tack anonym för tipset. =) Jag mår lite bättre. =) Jag och L är fortfarande jättesnuviga, men jag har inget tryck över bröstet längre. Jag har inte haft andningsuppehåll på länge. =) Jag kan fortfarande inte ligga ner men det kanske kommer det med. =) Brödförrådet var slut så jag har bakat. Jag tänkte baka två sorter när jag ändå höll på men orkade bara göra en. Så jag gjorde dubbel sats sirapslimpa.För att få plats med brödet i frysen och för att vi hade slut på saft så kokade jag jordgubsssaft och gjorde jordgubbssylt på resterna.
På posten kom det två gratis böcker från Adlibris. Tack Ann-Helen för koderna. =) Jag väntar på fler böcker. =) Glömde visa att L och jag odlade krasse igår också. =) Sen har jag skickat ett paket med snabbkaffe till en på den nya hjälpsidan. Jag har även gett alla tomma toarullar som var kvar efter planteringen till skolan. L:s fröken blev superglad när jag frågade om hon ville ha dom. Jag sa att jag planterat i dom men fick en massa över. Hon undrade då hur jag gjorde för dom skulle plantera tagetes. Så nu skulle skolan också plantera i mina toarullar. =) Ikväll har maken, jag och L varit på L:s utvecklingssamtal. Fröken berömde mig för att jag jobbat på så bra med L hemma. =) Hon behöver nu knappast stödläsningen längre och har knäckt löskoden. =) Hon ligger bättre till än barnen i parallelklassen i matte och skrivning. Dom två klasserna ska slås ihop i höst. Det enda hon behöver träna extra på är fin och grovmotorik. Ridningen hjälper grovmotoriken. Sen behöver hon bli kaxigare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varsågod:)

en chic mammas bekännelser sa...

härliga bilder som alltid, allt bra idag ? :)

PJAK sa...

Kaxiga blir väl barnen för bra på till slut iaf??
Kanske bättre hon lär sig att stå upp för sig själv?