Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 4 april 2012

Lekt påskhare =) ny vän =) Veckans in:ut

Jag börjar med veckan in:ut lista. Veckans in:

2 böcker som jag köpte till mig själv för en del av dom 1000 kronorna jag fick av mamma och pappa när jag fyllde år. Nedkopplad som är den bästa boken jag har läst. Jag läser Att bli mamma till sin mamma just nu med längtar bara tillbaka till Nedkopplad. En bok om sushi med 2 par ätpinnar och en bambumatta. En stol som jag bytt till mig och ska byta ut våran gamla stol med. Den "nya" stolen var inte helt hel märkte vi så maken ska laga den lite först. Så just nu har vi två stolar.
En jacka och en kofta som jag fick helt gratis idag. Hur kommer lite längre fram i detta inlägg. =) En byxa, en kjol, ett linne, en topp och en tröja som jag valde ut från högen med kläder som jag ska hjälpa till att skänka vidare. Så in: 10 saker.Ut: L:s kläder blev bortbytta idag. Dom räknade jag som ut redan förra veckan så dom räknas inte, men jag la till två nattlinnen. L vägrar att sova med nattlinne och vill bara sova med pyamas. Det vet jag ju själv hur det känns när man ligger på sidan och låren klibbar ihop om jag inte har några byxor på mig när jag sover så jag kan förstå henne. En strumpa som jag slängde efter L. Sen har jag slängt 2 plastägg som vi hade sparat sen förra året. Jag har även lagt till en av mina gamla tröjor till kläderna som ska skänkas bort. Så ut 6 saker. Skillnad + 4 saker. Det som ska bli mindre saker här. =( Men bara två av sakerna är ju köpta resten är ju gratis eller byten. =)
På hjälpsidan får man skriva om man vill ha påskägg till sina barn eller om man vill ha påskmat. Jag som har fixat både ägg och mat behöver inte hjälp med det men jag beslöt mig för att hjälpa till med påskägg. =) Det var en tjej inne i stora staden som ville ha påskägg till sina 3 barn. Jag la ut på bytarsidan att jag ville ha skor till M. Den här underbara tjejen svarade att hon hade skor som jag kunde få gratis utan byte. Hon hade sett att jag också var med på hjälpsidan. Men jag som hade sett att hon ville ha ägg till sina barn tyckte att vi skulle byta, hon fick påskägg jag fick skorna. Hon blev jätteglad. =) Så glad att när hon skulle komma hit idag och hämta skorna tog med sig en jacka och en kofta till mig. =) Hon hade fått kläderna av sin faster men dom var för små för henne. S gjorde en kladdkaka som vi bjöd på med kaffe. Det var jättetrevligt och vi pratade och pratade. Det kändes som om vi var gamla vänner. =) Jag har frågat henne om hon vill bli vän med mig på Facebook och jag hoppas hon svarar ja. Jag såg att hon ville ha ägg och must också. Jag som köpte för mycket ägg och har 3 flaskor must ångrade att jag inte gav henne ett paket ägg och en must också. Eftersom jag fick så mycket av henne. =) Ett byte har jag som sagt var också hunnit med. För L:s gamla kläder fick jag hushållsrullar och balsam. =) Igår kväll permanentade maken S. Jag poppade popcorn i en kastrull med glaslock. Det är rätt kul faktiskt. =) Allt roar småbarn och hemmamammor med dålig ekonomi. =)

2 kommentarer:

Jane sa...

Men godiset var väl ganska onödigt att visa? Fattar du inte att du suktas?

GLAD PÅSK!!

KRAM!!

Linda sa...

Hej! Kan du tipsa mig om den där bytarsidan?? Kanske man kan göra en sådan här i stan!