Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 30 april 2012

Glad vår =)

Ikväll var det dags för årets andra grillkväll. =)
Även idag stod M bakom grillen. Grillad majskolv, flintastek, revbensspjäll, potatissallad, tzatsiki
och hemgjord mimosasallad stod på menyn idag.
Till efterrätt blev det hemgjord creme brulee. L:s favorit och det var hon som ville ha det. S har en kompis här så det blev inget över. Eller skulle inte ha blivit. Maken nattvandrar så L fick hans efterrätt också. =)
Eftersom L har vattkoppor blir det ingen majbrasa för familjen P. Barnen P valde att vara hemma med mig och L. Vi hade en egen brasa i öppna spisen där vi grillade marsmallows.
På posten kom det två biobiljetter som betalning för reklampauser. Det kom också en trisslott, vinst på 50 kronor. =)
Sen kom det en hög med påsar från Modifast. Jag skrev till dom och ville samarbeta. Dom hade som policy att inte samarbeta för att inte unga flickor skulle få fel kroppsuppfattningar men som tack för att jag hörde av mig så skickade dom en massa provpåsar.
Jag har städat ur kylskåpet. Då hittade jag två påsar pesto som jag fick gratis av Willys för att jag ansökte om att bli garantör (det blev jag tyvärr inte). Vi gillade den inte så idag har jag gett bort dom via min ena hjälpsida. Sen har maken och jag varit på den vanliga månadshandlingen på Ica. Det gick på 1080 kronor - ett par foppa tofflor som jag köpte till L för 49 kronor. Då köpte jag allt till grillningen ikväll, chips, dipp och coca cola. Förutom all vanlig mat förstås. Månadshandlingen i april har gått på 3357 kronor så en del över budget men eftersom M fyllt år och vi haft kalas + köpt en massa gott till ikväll så är det helt okey. Dessutom enligt konsumentverket ska vi äta för 7090 kronor + djurmaten. Vi ligger på mindre än hälften av det, då köper jag viss mat ekologiskt.
L gillar inte fyrverkerier, hon gillar inte när det smäller. Vi har 3 khom loyer kvar så vi kanske går ut ochsläpper upp en senare ikväll. Bilden är från nyår. L har pysslat mamma och barn Rulle. Av en gammal toarulle och en hushållsrulle. Håret på mamman är hållaren som L:s foppa tofflor satt i.

1 kommentar:

Jane sa...

Vad härligt det ser ut! Vore kul om du tittade in på min blogg någon gång också! universum777.Myshowroom.se.

KRAM!!